21/2/11

Η νέα Suzuki GSX-R600 διαλύει τον ανταγωνισμό


Με τον τίτλο “2011 Suzuki GSX-R600 blows away rivals”, η διεθνής βρετανική εφημερίδα μοτοσικλέτας MCN (Motorcycle News) προλογίζει το μεγάλο συγκριτικό τεστ της νέας Suzuki GSX-R600 στην έκδοση της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου 2011, δίνοντας το στίγμα των δυνατοτήτων της supersport της Suzuki.
 
Πιο ελαφριά κατά 9 ολόκληρα κιλά (187), με ισχύ 126 ίππων, φρένα Brembo, πιρούνι big piston της Showa, νέο πλαίσιο και θέση οδήγησης, επιλογή από δύο χάρτες ανάφλεξης και αμορτισέρ τιμονιού ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, η νέα GSX-R600 έχει την τεχνολογία και παράλληλα την απόδοση που την καθιστά κορυφαία, σύμφωνα με τις δοκιμές του MCN.
 
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο γεγονός πως, παρά τη διατήρηση της ευκολίας οδήγησης στο δρόμο που χαρακτήριζε όλες τις γενιές GSX-R, η νέα 600 έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα στην ακρίβεια, την πληροφόρηση και την κορυφαία απόδοση όλων των μερών της στην πίστα. Τα φρένα της Brembo είναι πραγματικά ακούραστα, οι νέες αναρτήσεις εξαιρετικά στιβαρές, ενώ ο κινητήρας έχει κερδίσει σε ροπή και ισχύ στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, χωρίς να χάσει ίχνος δύναμης στις ψηλές.
 


        Δείτε και άλλες προσφορές!!
        Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου