24/2/11

Θα κυκλοφορήσει Audi A3 sport sedan? Φημες μιλούν για το 2013


Μετά το τρίθυρο, το πεντάθυρο και το κάμπριο αμάξωμα έφτασε η στιγμή που το Α3 θα πρέπει να ξεκινήσει να «προθερμαίνεται» για την τετράθυρη έκδοση του. Για την ώρα η Audi έχει δώσει στη δημοσιότητα τρία σκίτσα από το A3 Concept που σε μερικές μέρες θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο με διόλου ευκαταφρόνητες διαστάσεις (μήκος: 4,44 m, πλάτος: 1,84 m, ύψος: 1,39 m) και με ελκυστική σχεδίαση που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Quattro Concept. 




Το δάπεδο στο οποίο βασίζεται το γερμανικό πρωτότυπο είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη γενιά Α3 ενώ υπάρχει χώρος για εικασίες σχετικά με την εικόνα του δημοφιλούς μικρομεσαίου της Audi που θα δούμε το 2013. Αναφορικά με το concept που θα δούμε στη Γενεύη έχει γίνει γνωστό πως κάτω από το καπό θα υπάρχει πεντακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενoς κινητήρας 2,5 lt με ισχύ 408 PS. 





Το κιβώτιο S tronic με τις 7 σχέσεις θα μεταφέρει την ροπή στους τέσσερις τροχούς. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα γίνουν γνωστές με την αποκάλυψη του μοντέλου στην ελβετική έκθεση.
πηγή


        Δείτε και άλλες προσφορές!!
        Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου