17/2/11

Κυκλοφορεί και η Opel mini car αλά....SMART με βαση το Trixx Concept ! (+ video)

          
           Το σκέφτονται πάνω από μία δεκαετία... Το μελετάνε σοβαρά τα τελευταία έξι χρόνια και πλέον, αφού ήδη δύο ανταγωνιστές τους έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους προτάσεις, το αποφάσισαν. Ο λόγος για την Opel, που ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός μικρού αυτοκινήτου, που θα τοποθετηθεί κάτω από το Agila και θα είναι ο ανταγωνιστής των Smart, iQ και του επερχόμενου VW Up.
         Οι προθέσεις των… ΓερμανοΑμερικανών, είχαν φανεί πριν έξι χρόνια, όταν στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είχαν παρουσιάσει το πρωτότυπο Trixx (φωτογραφία). Όμως τότε αποδείχτηκαν εμπορικά… δειλοί να το ρίξουν στην αγορά, βλέποντας και την πρώτη εταιρεία που είχε ανοίξει την κερκοπορτα των πολύ μικρών αυτοκινήτων, την Smart, να δεινοπαθεί εμπορικά. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και η μετέπειτα εμπορική επιτυχία του Smart οδήγησε και την Toyota να κατασκευάσει τη δική της πρόταση και την VW να ακολουθεί.
          Παράλληλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «C+S», οι μηχανικοί τις Opel εξελίσσουν και ένα νέο turbo κινητήρα 1,2lt, που θα τεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τον αντίστοιχο TSi του VW γκρουπ αλλά και με αυτόν της Renault. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέχεια θα έχει και ένας νέος χιλιάρης…
             Όλοι οι νέοι κινητήρες αναμένεται να κινούν το επερχόμενο mini της Opel, το οποίο αναμένεται στους δρόμους το 2012… 
Βρες μικρό αυτοκίνητο στην σωστή τιμή για να μην κολλάς  ποτέ στην κίνηση μόνο στο CarMoto.gr 
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου