8/2/11

Το προτότυπο Bluesport θα κυκλοφορήσει η Volkswagen ως Roadster και θα είναι....γρήγορο!(+ video)

        
           Στην παραγωγή βάζει η VW το μικρό roadster της, που είχε παρουσιάσει ως πρωτότυπο με την ονομασία «BlueSport». Σύμφωνα με τους Γερμανούς, το νέο μοντέλο θα διαθέτει 2 λίτρο diesel κινητήρα με 178 PS και 35,7 kgm ροπής, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Παράλληλα, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για την τοποθέτηση, του1,4lt Tsi με το διπλό turbo, απόδοσης 170PS. Σημειώστε ότι θα υπάρξει και έκδοση “R” με τον 2λιτρο turbo Tsi απόδοσης 220PS!
                Η VW θέλει να τονίσει και την πράσινη τεχνολογία που αναπτύσσει. Έτσι, εκτός από το σύστημα «stop&start», το οποίο θα περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου μόλις στα 6,7 lt/100 km και τις εκπομπές ρύπων (113 g/km) (όλες οι τιμές με τον... επίσημο diesel κινητήρα), ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο βάρος του αυτοκινήτου που έχει κρατηθεί στα 1.200 kg.
               Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, τα πρώτα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 6,6 sec και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 km/h. Επίσης, η ιδανική κατανομή στο βάρος (45/55 εμπρός/πίσω) θα εξασφαλίζει συν τοις άλλοις, καλή οδική συμπεριφορά.
Ο συνολικός χώρος των αποσκευών (εμπρός και πίσω) θα φτάνει σε χωρητικότητα τα 182 lt και ο εξοπλισμός θα είναι ιδιαίτερα πλούσιος.
        Εκτός των άλλων, θα περιλαμβάνεται στο εσωτερικό οθόνη αφής και υψηλής ποιότητας δερμάτινες ταπετσαρίες. Το Roadster δε θα έχει σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με τις φωτογραφίες που σας δείχνουμε και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της VW, αναμένεται στους δρόμους στα τέλη του 2011.
Δες το σχετικό βίντεο: Βρες το Volkswagen που ονειρεύεσαι στο Carmoto.gr ΣΟΥΠΕΡ τιμές!
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου