10/2/11

Κούρσα για την αντικατάσταση στη F1 2011 του Robert Kubica! Επιστρέφει ο Raikkonen?

Ο Κουμπίτσα αντιμετωπίζει με θετική διάθεση τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του είναι ενθαρρυντικά. Την ώρα όμως που ο τραυματίας Πολωνός ετοιμάζεται για 2η επέμβαση στον ώμο (σ.σ: πιθανόν θα χρειαστεί και 3η) στη Renault  πονοκεφαλιάζουν για τον αντικαταστάτη του
Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Νικ Χάιντφελτ, Τόνιο Λιούτσι και Μπρούνο Σένα. Οι τρεις τους αγωνίζονταν πέρυσι και φέτος βρίσκονται χωρίς συμβόλαιο.
Θεωρητικά υπάρχει ενδιαφέρον και για το δοκιμαστή της Force India Νίκο Χούλκενμπεργκ ενώ δεν πρέπει να θεωρείται ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα τα λόγια που αντηλλάγησαν με το Ράικονεν πέρυσι.
       Ο Φινλανδός έχει δεσμευτεί με τη Citroen για να κάνει δέκα αγώνες στο WRC φέτος αλλά εφόσον θέλει να αγωνιστεί στη F1 και συμφωνήσει με τη Renault είναι πιθανόν να βρεθεί λύση.  Το ερώτημα είναι αν ο Κίμι Ράικονεν προτίθεται να επιστρέψει στη F1, με δεδομένο ότι η R31 μπορεί να αποδειχτεί ανταγωνιστική αυτό δεν αποκλείεται.   Η Renault στις δοκιμές της Χερέθ από αύριο θα χρησιμοποιήσει το Βιτάλι Πετρόφ. 
Βρες σπορ αυτοκίνητα στο Carmoto.gr!
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου