4/3/11

Έρχεται το Ford B-Max (baby S-Max). Θα βασιστεί στο Concept Ford Iosis Max. (+ video)

       Η Ford συνεχίζει το σχέδιο επέκτασης της γκάμας της. Ετσι η σειρά Max, μετά τα S-Max, Grand C-Max και C-Max θα έχει σύντομα και το μικρότερο μέλος, το Ford B Max!  Το νέο μοντέλο, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη είσοδο και έξοδο των επιβατών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 
           Το μικρό σε μήκος αυτοκίνητο διαθέτει συρόμενες πίσω πόρτες που διευκολύνουν όσους θέλουν συχνά άμεση πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.  Όταν εμπρός και πίσω πόρτα ανοίξουν ταυτόχρονα δημιουργείται ένας κενός χώρος 1.5m! Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα της μετατροπής του εσωτερικού σε ενιαίο χώρο καθότι πέφτουν όχι μόνο τα πίσω καθίσματα αλλά και αυτό του συνοδηγού. Έτσι μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα μέχρι και μήκους 2.35m δυνατότητα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους σέρφερ και τους ακοντιστές. 
           Παραταύτα το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου οριακά ξεπερνά τα 4m για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης είναι 30cm πιο κοντά από το C Max και μόλις 11cm πιο μακρύ από το 5θεσιο Fiesta. Οι επιβάτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν αίσθηση άνεσης και αφότου εισέλθουν στο αυτοκίνητο χάρη στη γυάλινη πανοραμική οροφή
Οι σχεδιαστές της Ford κάνουν λόγω για ένα baby S-Max. Το Bmax θα διατίθεται με τρικύλινδρο Ecoboost κινητήρα του 1.0lt που διαθέται άμεσο ψεκασμό διπλό χρονισμό και σύστημα Start/Stop. Πρόκειται για τον τρίτο κινητήρα της γενιάς Ecoboost μετά τα σύνολα των 1.6lt (150-182PS) και 2.0lt(203ΠΣ) η απόδοση του οποίου φημολογείται ότι θα πλησιάζει τα 120PS.
Δες το βίντεο από την παρουσίαση στη Γενεύη Βρες αυτοκίνητο C-Max  στην ΣΩΣΤΗ τιμή στο CarMoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου