17/3/11

Ξεκινάει το moto gp 2011 με το Κατάρ! Παρουσίαση Πρωταθλήματος

Λίγες ώρες απομένουν για να ανοίξει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος του Moto GP στην πίστα Λοσέιλ του Κατάρ (19-20/3). Οι αναβάτες βρέθηκαν εκεί για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες δοκιμές και τώρα μετράνε ώρες για να δοκιμαστούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα.
  Πρωταγωνιστές   Το φετινό πρωτάθλημα απαρτίζεται από δέκα ομάδες και 17 αναβάτες. Πολλές ήταν οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι με τη μετακίνηση του Βαλεντίνο Ρόσι στην Ducati και την αντικατάσταση του από τον Μπεν Σπις να είναι οι σημαντικότερες.  Η Repsol Honda που στις δοκιμές παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική θα έχει στο δυναμικό της τρεις αναβάτες, σε αντίθεση με την Rizla Suzuki που θα έχει μόνο έναν. Αναλυτικά οι ομάδες και οι αναβάτες:  1. Ducati: Βαλεντίνο Ρόσι, Νίκι Χέιντεν  2. LCR Honda, Τόνι Ελίας 3. Cardion AB Motoracing, Κάρελ Αμπραχάμ  4. Monster Yamaha, Κόλιν Έντουαρντς, Καλ Κράτσλοου 5. Pramac Racing, Ράντι ντε Πουνιέτ, Λορίς Καπιρόσι 6. Repslo Honda, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Ντάνι Πεδρόσα, Κέσεϊ Στόνερ 7. Rizla Suzuki, Αλβάρο Μπαοτίστα 8. San Carlo Honda, Ιρόσι Αογιάμα, Μάρκο Σιμοντσέλι 9. Yamaha, Χόρχε Λορένθο, Μπεν Σπις 10. Mapfre Aspar, Έκτορ Μπαρμπερά  Η πίστα του Κατάρ!  
 Το γκραν πρι στην πίστα του Λοσέιλ πραγματοποιείται από το 2004. Η πίστα έχει μήκος 5.380 χιλιόμετρα, ενώ σε αυτά τα χιλιόμετρα οι αναβάτες στρίβουν 16 φορές, έξι με αριστερή φορά και δέκα με δεξιά.  Το 2008 ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προβολέων, όποτε και καθιερώθηκε.  Κέσεϊ Στόνερ και Βαλεντίνο Ρόσι έχουν κερδίσει από τρεις φορές. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο έχει δηλώσει πως δεν νιώθει έτοιμος για νίκη, την ώρα που ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο.  Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο ( 19/3, 19:00 ώρα Ελλάδας) και ο αγώνας Κυριακή (20/3, 21:00, ώρα Ελλάδας)
Βρες μηχανές όπως του Moto Gp SUPER Sport σε Προσιτές τιμές  στο CarMoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου