2/3/11

Η Suzuki προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Multimedia Cyber Station το Touch N'go που βασίζεται στο Samsung Galaxy Tab

Η Suzuki, καινοτομώντας για μια ακόμα φορά, προσφέρει δωρεάν το πιο προηγμένο σύστημα επικοινωνίας, αξίας 1.000€, στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της!
Το Suzuki Touch NGo βασίζεται στο κορυφαίο Samsung Galaxy Tab, το οποίο διαθέτει όλο τον εξοπλισμό σύνδεσης με το αυτοκίνητο (Bluetooth), δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα, με ένα απλό άγγιγμα, να επικοινωνήσει με όλο τονκόσμο, τόσο εντός, όσο και εκτός αυτοκινήτου.
Με δυνατότητες που ξεπερνούν οποιοδήποτε άλλο multimedia αυτοκινήτου, το Suzuki Touch NGo είναι στην ουσία ένα πλήρες σύστημα επικοινωνίας: υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, video, audio, GPS, navigation, organiser, οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς.
Μέσω του Bluetooth ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα ως τηλέφωνο, αλλά και –μέσω audio streaming- ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής. Μπορεί επίσης να βλέπει ταινίες, να πλοηγείται στο internet (μέσω συνδέσεων wifi ή 3G) να χρησιμοποιεί το navigation για την πλοήγησή του, με ελληνικούς χάρτες, ή να κάνει χρήση καθεμιάς από τις 80.000 εφαρμογές που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα Android της συσκευής.
Παράλληλα, το σύστημα Suzuki Touch NGo μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας κανονικός υπολογιστής και εκτός αυτοκινήτου, χάρη στην υποστήριξη όλων των δημοφιλών προγραμμάτων του Office (Word, Excel, Power Point), αλλά και χάρη στη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του (8 ώρες) στη μεγάλη οθόνη των 7 ιντσών, αλλά και στο ελάχιστο βάρος των 390 γραμμαρίων μόλις.
Επιπρόσθετα, το Suzuki Touch NGo διαθέτει.......................................
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου