31/3/11

Ντοκιμαντέρ για τον Άιρτον Σένα (Ayrton Senna)! Δείτε εδώ το επίσημο trailer (video) και στοιχεία για την ταινία (Official teaser trailer)

          Γνωστές και άγνωστες πτυχές της απίστευτης ιστορίας του Άιρτον Σένα ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο το όνομα του αξεπέραστου Βραζιλιάνου πιλότου. 
Σε αυτό υπάρχει και υλικό που για πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια των παραγωγών να μας φέρουν πιο κοντά στον πιο μυθικό οδηγό όλων των εποχών.
  Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Σένα» έρχεται να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στη ζωή και το θάνατό του και είναι γυρισμένο με τέτοιο τρόπο που να μην συγκινεί αποκλειστικά τους φανατικούς της Formula 1.  Σε αυτό, παρακολουθούμε την πορεία του Σένα από τη στιγμή που βρέθηκε στην Ευρώπη μέχρι το 1994, όταν το μονοθέσιό του, οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου και τη γέννηση ενός μύθου.
  Είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που γίνεται με την άδεια της οικογένειάς του, που επέτρεψε τη χρήση ανέκδοτου μέχρι σήμερα υλικού, όπως άλλωστε και η διοίκηση του σπορ με βίντεο από τα αρχεία που υπάρχουν και συμπαραγωγός είναι το Ινστιτούτο Σένα, το οποίο ιδρύθηκε μετά το θάνατό του με σκοπό την παροχή βοήθειας σε παιδιά στη Βραζιλία.
   Μέσα Μαΐου αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και μέχρι τότε 
μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου