23/2/11

Ρεκόρ παραγωγής για τη Suzuki το 2010 !

Με ρεκόρ παραγόμενων αυτοκινήτων αποχαιρέτησε το 2010 η Suzuki, καθώς από τις γραμμές συναρμολόγησης των εργοστασίων της σε όλο τον κόσμο πέρασαν 2.892.945 μονάδες.
Τόσο στην Ιαπωνία, όπου παρήχθησαν 1.078.242 αυτοκίνητα, όσο και στα υπόλοιπα εργοστάσια ανά τον κόσμο, όπου συναρμολογήθηκαν 1.814.703, η Suzuki είδε την παραγωγή της να αυξάνεται σημαντικά ύστερα από δύο χρόνια μικρής κάμψης, πετυχαίνοντας μάλιστα το ιστορικά υψηλότερο επίπεδο.
Με μεγάλη τεχνογνωσία στα συμπαγή αυτοκίνητα και στα τετρακίνητα, η Suzuki κατέχει το 32,5% της αγοράς miniμοντέλων στην Ιαπωνία, 51% μερίδιο της συνολικής αγοράς επιβατικών στην Ινδία και σημαντική παρουσία στην Κίνα, δηλαδή σε μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Με προσεκτικά βήματα, σταδιακά και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και αυτοκίνητα απόλυτα εστιασμένα στις ανάγκες των οδηγών, η Suzuki καταφέρνει να κερδίζει έδαφος στις παγκόσμιες αγορές χρόνο με το χρόνο, διατηρώντας τόσο την ανεξαρτησία της ως εταιρεία, όσο και την κερδοφορία της.
Το πρώτο εξάμηνο του 2010 (Απρίλιος– Σεπτέμβριος 2010) ο κύκλος εργασιών του κλάδου αυτοκινήτου έφτασε τα.............................................................................................................................................................
Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο CarMoto.gr
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου