13/2/11

Το νέο Opel ASTRA OPC (250 άλογα) έρχεται το 2012!

Αν το νέο Astra OPC κυκλοφορήσει στους δρόμους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τότε μιλάμε για ένα καυτό κουπέ που θα βάλει φωτιά στην κατηγορία των σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων. Σύμφωνα με πηγές εκ των έσω ο άμεσος αντίπαλος του ταχύτερου Astra παραγωγής θα είναι το Megane RS με τους 250 PS και οι Γερμανοί για να εξασφαλίσουν την… ανωτερότητα του μοντέλου τους θα φροντίσουν η μέγιστη ισχύ του δίλιτρου μοτέρ άμεσου ψεκασμού να αγγίζει τους 300 PS!
Τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι είχε παρουσιαστεί το πρωτότυπο GTC που μας προϊδέαζε για το μοντέλο παραγωγής που τελικά θα δούμε το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Οι φωτογραφίες που σας αποκαλύπτουμε πλησιάζουν σε μεγάλο βαθμό την έκδοση παραγωγής που θα εμπλουτίσει την γκάμα του Astra ενώ οι πωλήσεις του GTC θα ξεκινήσουν τέλη του έτους. 
Στην περίπτωση που μπερδευτήκατε να τονίσουμε πως οι επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε με το κίτρινο Astra (τα σήματα είναι της Vauxhall, της Opel στην Βρετανία) εικάζουν την εμφάνιση της κορυφαίας έκδοσης OPC που θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου, στην μεθεπόμενη έκθεση της Γενεύης (και όχι σε αυτή που έρχεται σε μερικές εβδομάδες). Οι πωλήσεις του Astra OPC θα ξεκινήσουν μέσα του 2012 και μέχρι τότε στην μάχη θα έχει ριχτεί και το νέο Focus ST 
Βρες το Opel Astra  που ονειρεύεσαι στην σωστή τιμή μόνο στο CarMoto.gr
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου