5/2/11

Το νέο Hyundai i10 του 2011 (+ video)



Με νέα εμφάνιση και πιο οικονομικούς κινητήρες θα διατίθεται η νέα γενιά του Hyundai i10, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην Γενεύη τον Μάρτιο.

        Το καινούριο μοντέλο εξωτερικά ξεχωρίζει από το εντελώς νέο εμπρός μέρος
, το οποίο συμπληρώνουν ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, καθώς και από τον διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέος πίνακας οργάνων με ένδειξη αλλαγής σχέσης στο κιβώτιο, αλλά και βελτιωμένα καθίσματα, επενδύσεις χρωμίου στο ταμπλό και ποτηροθήκες για τους πίσω επιβάτες. 



           Όσον αφορά τους κινητήρες, το μικρό Hyundai θα εφοδιάζεται πλέον με ένα νέο σύνολο 1,0 lt με ισχύ 69 PS, αλλά και με τον βελτιωμένο κινητήρα 1,2 lt που έχει μέγιστη ιπποδύναμη 86 PS. Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, οι Κορεάτες δημιούργησαν την έκδοση i10 Blue 1,0 lt, η οποία εξοπλίζεται με σύστημα start/stop και έχει μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές CO2 μόλις 99 g/km.




           Οι πωλήσεις του νέου Hyundai i10 αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Από τη βασική του έκδοση θα διατίθεται με σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα κ.ά.










        Δείτε και άλλες προσφορές!!
        Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου