16/2/11

Το νέο BMW ConnectedDrive είναι το cabrio του μέλλοντος ? (+ video)

     Ένα από τα concept cars που έκλεψαν την παράσταση στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται να είναι το ConnectedDrive της BMW που αποτελεί συνέχεια του Vision EfficientDynamics που είχαμε δει στην προηγούμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.
    Μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από την εξωτική «ανοιχτή» σχεδίαση του γερμανικού πρωτότυπου είναι η μεγάλη μάσκα με τις τεράστιες εισαγωγές του αέρα, το παρμπρίζ δίχως πλαίσιο και ένα διάφανο τμήμα του καπό που συμβολίζει τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου που «επικοινωνεί» με τον οδηγό. 
Για αυτό το λόγο το διθέσιο εξωτικό εσωτερικό είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον οδηγό και παραπέμπει σε μονοθέσιο με στοιχεία από μαχητικό αεροσκάφος (το μεγάλο head-up display) ενώ ο συνοδηγός φαίνεται σαν να βρίσκεται στο δικό του χώρο έχοντας πρόσβαση σε multimedia εφαρμογές.
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι φωτεινές λωρίδες που κοσμούν και παράλληλα επισημαίνουν την… διάθεση του επικοινωνιακού concept car που μπορεί να κινηθεί για συγκεκριμένη απόσταση δίχως τον οδηγό του!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου