30/1/11

Το νέο Honda Accord αποκαλύπτεται!!!

Λίγους μήνες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση της Γενεύης, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και φωτογραφίες του ανασχεδιασμένου Accord.
Το νέο μοντέλο εξωτερικά ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα, τους νέους προφυλακτήρες και τα νέα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρές και αφορούν κυρίως τα καθίσματα (νέες ταπετσαρίες) και την ηχομόνωση (μεταξύ άλλων οι Ιάπωνες τοποθέτησαν πιο χοντρά τζάμια).
             Οι άνθρωποι της Honda βελτίωσαν επίσης την απόδοση και την κατανάλωση όλων των κινητήρων και τοποθέτησαν νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, οι ρυθμίσεις του οποίου συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2.
Παράλληλα, το ανανεωμένο Accord διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση, για καλύτερο κράτημα και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά. Για πρώτη φορά επίσης θα διατίθεται με προσαρμοζόμενους προβολείς που στρίβουν με το τιμόνι και χαμηλώνουν αυτόματα όταν στο αντίθετο ρεύμα πλησιάζει άλλο όχημα. 
         Στην γκάμα του ανανεωμένου Accord θα περιλαμβάνεται και έκδοση Type S, με κινητήρα 180 PS και διαφοροποιημένη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση.
Οι πωλήσεις του Honda Accord 2011 θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.
Βρες το Honda των ονείρων σου
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου