19/1/11

Νεο e-shop για την Alfa Romeo

Το νέο διαδικτυακό κατάστημα της Alfa Romeo -www.store.alfaromeo.com- βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Η νέα αυτή ιστοσελίδα, αφιερωμένη αποκλειστικά στον κόσμο της Alfa Romeo, είναι σχεδιασμένη για απλή και αποτελεσματική πλοήγηση, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα πιο πρόσφατα αυθεντικά προϊόντα χωρίς να συναντούν την παραμικρή δυσκολία.
          Η συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση της Alfa Romeo, ήταν η ιδανική χρονική στιγμή για την παρουσίαση της νέας αυτής ιστοσελίδας, που αντικατοπτρίζει το σπορτίφ πνεύμα και το μοναδικό στιλ της ιταλικής φίρμας. Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα εξουσιοδοτημένων προϊόντων, κατασκευασμένα από κορυφαίους συνεργάτες, όπως οι Jaggy και Italia Independent, καθώς και είδη δώρου, αξεσουάρ αυτοκινήτου και εμπορικά προϊόντα.
Το νέο διαδικτυακό κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει και να προβάλλει τις αξίες της Alfa Romeo ως μιας χαρακτηριστικά ιταλικής, ιστορικής φίρμας, η οποία, τα τελευταία εκατό χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής της, χωρίς όμως να ξεχνά τις ρίζες της.
Η γραμμική παρουσίαση και η εξαιρετική λειτουργικότητα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη πλοήγηση των επισκεπτών στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, με απλό, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. 
Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από περιγραφές και τεχνικές διευκρινίσεις, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Τα προϊοντικά φυλλάδια περιλαμβάνουν επίσης λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις ανακαλύψεις και τις αγορές σας με τους φίλους σας στο Facebook, το Twitter και το Delicious.
Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις, ειδικές προσφορές και, σύντομα, θα έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε μέσω αυτής τα αγαπημένα σας είδη. Με τον τρόπο αυτό, το νέο κατάστημα θα γίνει ακόμη πιο διαδραστικό και ικανό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απανταχού Alfisti. 
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου