20/1/11

Ανακαλούνται 400 μηχανές Yamaha YBR 250!

 Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών Yamaha (μοντέλο YBR 250) εκτελεί η εταιρεία Yamaha Motor CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση αφορά 400 δίκυκλα, με αριθμό πλαισίου προγενέστερο του
RG021-010000, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο οι δύο συνδετικοί ράβδοι του μοχλικού της πίσω ανάρτησης να υποστούν ράγισμα ή θραύση εξαιτίας της πιθανής αδυναμίας τους να περιστραφούν ελεύθερα γύρω από τα σημεία έδρασής τους. Η πιθανή αδυναμία ελεύθερης περιστροφής των ράβδων είναι αποτέλεσμα εισροής νερού και ακαθαρσιών στην επίμαχη περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω δικύκλων θα ενημερωθούν μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθούν το ψαλίδι και οι συνδετικοί ράβδοι της πίσω ανάρτησης, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στην Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 585 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Μ. Κατσιγιάννης).
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου