18/12/10

To νέο Toyota Urban Cruiser έφτασε στην Ελλάδα (+ video)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης, αλλά και τις επίσημες τιμές πώλησης, του νέου μικρού SUV μοντέλου της, που ακούει στο όνομα Urban Cruiser.
Μια ακόμα πρωτοποριακή πρόταση από το στρατόπεδο της Toyota, αυτή τη φορά στην κατηγορία των «μικρών» SUV μοντέλων με… αστικό χαρακτήρα. Το νέο Urban Cruiser, όπως ονομάζεται το νέο αυτό μοντέλο της Toyota, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ενός «αστικού» κοινού, που δίνει έμφαση στην οικονομία, την πρακτικότητα αλλά και στους χώρους σε ότι αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις εντός και εκτός της πόλης. Με μοντέρνα αισθητική, συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις (3,93x1,725x1,525 μ., μεταξόνιο: 2,46 μ.) και χώρο φόρτωσης από 318 έως 388 λίτρα (ανάλογα με τη θέση του συρόμενου κατά το διαμήκη άξονα πίσω καθίσματος), το Urban Cruiser κινείται από τον γνωστό 1,33 dual VVT-i κινητήρα της Toyota, σε συνδυασμό με σύστημα Start & Stop, που πληροί τις προδιαγραφές Euro5 και αποδίδει 99 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., καθώς και 128 Nm ροπής στις 3.800 σ.α.λ. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το αμάξωμα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 12,5 δλ. σημειώνοντας μια τελική ταχύτητα της τάξης των 175 χλμ./ώρα.
Στη χώρα μας διατίθεται στα εξής επίπεδα εξοπλισμού: Active (σύστημα Stop & Start, ένδειξη αλλαγής σχέσης κιβωτίου, ABS με EBD, σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς του αμαξώματος, 7 αερόσακους, air condition, κεντρικό κλείδωμα των θυρών, ραδιο/CD με 6 ηχεία, ρυθμιζόμενο τιμόνι, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα και εξωτερικούς καθρέπτες), Style(επιπρόσθετα της Active, διαθέτει αλουμινένιες ζάντες 16 ιντσών, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια ηχοσυστήματος και δερμάτινη λαβή επιλογέα), Style Clima και Lounge (επιπρόσθετα της τελευταίας, είναι εφοδιασμένη με διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό, χρωμιωμένες ζάντες ελαφρού κράμματος, καθώς και σύστημα/μπουτόν Έξυπνης Εκκίνησης και Εισόδου).
Αναλυτικά, οι τιμές του νέου Urban Cruiser έχουν ως εξής:
Urban Cruiser 1.33 Active 17.500 €
Urban Cruiser 1.33 Style 18.500 €
Urban Cruiser 1.33 Style Clima 18.850 €
Urban Cruiser 1.33 Lounge 19.500 €
Μεταλλικό χρώμα: + 350 €, Pearl χρώμα: + 420 €
πηγή:TOYOTA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΒΡΕΙΤΕ TOYOTA ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ CARMOTO.GR Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!
ΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου