14/12/10

Μείωση Διοδίων το 2011 (+ ηλεκτρονικά διόδια)

Η αντίδραση με δίκαια αιτήματα είχε αποτέλεσμα!
Στις αρχές του 2011 θα κατατεθούν στη Βουλή οι τροπολογίες για τις μειώσεις των διοδίων από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης η μείωση θα αφορά πέντε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους για τα επόμενα 30 χρόνια, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Κ. Γιαννακοπούλου.
«Πράγματι είναι πολύ πυκνά και πολύ ακριβά τα διόδια», τόνισε και δήλωσε ότι στην διαπραγμάτευση έχει τεθεί η μετατροπή των συμβατικών διοδίων σε ηλεκτρονικά ώστε να εξορθολογιστεί το κόστος για τον χρήστη καθώς έτσι θα πληρώνει έτσι για κάθε χιλιόμετρο που διανύει.
Όσο για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, ο Γιάννης Μαγκριώτης ανέφερε ότι οφείλονται στο γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκαν εγκαίρως οι απαλλοτριώσεις.
Από ότι φαίνεται οι αντιδράσεις των πολιτών πιάνουν τόπο όμως πλέον το να μην πληρώνεις διόδια δε θα είναι εφικτό με τον ηλεκτρονικό τρόπο καταγραφής!!
Για να μην χάνετε τέτοια νέα (ευχάριστα ή δυσάρεστα) γραφτείτε στην ομάδα μας στο facebook κάνοντας like (μου αρέσει).Επίσης κάντε 
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου