24/12/10

Θα κυκλοφορήσει τελικά το i40 στην Ευρώπη (+ video)

Και επίσημα πλέον, το i40, η Ευρωπαϊκή έκδοση του Sonata, παρουσιάστηκε από την Hyundai. Το αυτοκίνητο θα τεθεί απέναντι στα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του από τα  Ford Mondeo, VW Passat και Citroen C5 θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στη Γενεύη σε έκδοση Wagon ενώ αργότερα μέσα στο 2011 θα παρουσιαστεί και η 4πορτη sedan έκδοση. Το i40 έχει δημιουργηθεί από το Ευρωπαϊκό τμήμα σχεδιασμού της Hyundai στη Γερμανία , το οποίο έχει ως σκοπό να δημιουργεί στιλάτα αυτοκίνητα για την Ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα το i40 είναι το πρώτο οικογενειακό αυτοκίνητο των Κορεατών που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την Ευρωπαϊκή αγορά.
Ο αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Europe,  Allan Rushforth δήλωσε:
Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για την Hyundai στην Ευρώπη, και το νέο i40 θα προσφέρει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας από το 2011 και πέρα.Περιμένουμε ότι η ποιότητα του i40 θα βοηθήσει ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η εικόνα μας στην Ευρώπη προσελκύοντας νέους πελάτες.
Το i40 συνδυάζει αρμονικά τις τέσσερις βασικές αξίες της Hyundai: Πρακτικότητα, επιδόσεις, αποτελεσματικότητα και styling. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας έχουν κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που έχει ότι ζητούν οι Ευρωπαίοι οδηγοί από ένα αυτοκίνητο της D-segment κατηγορίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το i40 αλλά οι φήμες θέλουν να είναι διαθέσιμοι μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου συμπεριλαμβανομένου του 1600αρη GDI των 140 ίππων του 2.0λιτρου των 177 ίππων, του 1.74αρη CRDI με 115 και 136 άλογα καθώς και του 2.0λιτρου CRDI απόδοσης 177 ίππων. Από πλευράς κιβωτίων ταχυτήτων θα υπάρχουν 2 κιβώτια διαθέσιμα, ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και ένα νέο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.
Δείτε εδώ σε βίντεο to i40: Για να μαθαίνετε όλα τα νέα μοντέλα πρώτοι ελάτε στην ομάδα μας στο facebook.Κάνε like (μου αρέσει) και μπήκες στην κοινότητα της ταχύτητας:
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!
HUYNDAI ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!ΕΛΑ ΣΤΟ CARMOTO.GR ΤΩΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου