1/12/10

ATHENS AUTO CAR SHOW 2010

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται το "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010" το οποίο θα πραγματοποιηθεί σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την εβδομάδα που είχε αρχικά ανακοινωθεί, εξαιτίας των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σημαντικότερου εκθεσιακού γεγονότος για το αυτοκίνητο στη χώρα μας το 2010, είναι η περίοδος...4-12 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EΧΡΟ, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Οι διοργανωτές προβλέπουν ότι έως τότε αναμένονται εξαγγελίες για το χώρο της αυτοκίνησης ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του αυτοκινήτου.
Η συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει ως πρωταρχικό της σκοπό την τόνωση του εμπορικού ενδιαφέροντος στον κλάδο του αυτοκινήτου, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα μοντέλα αυτοκινήτων και νέες τεχνολογίες κινητήρων, υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοντέλα φυσικού αερίου και LPG, ιστορικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και οικολογικά ελαστικά
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΙΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ MONO ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου