22/12/10

Το αυτοκίνητο με τις λιγότερες βλάβες

Το Opel Insignia είναι το αυτοκίνητο με τις λιγότερες βλάβες σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έκθεσης Βλαβών DEKRA 2011. Με δείκτη αξιοπιστίας 96,1%, το Opel Insignia έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα από όλα τα αυτοκίνητα της δοκιμής.
 Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ένα Opel κερδίζει μία τέτοια διάκριση μετά τη νίκη του Corsa στην κατηγορία «Καλύτερη Ατομική Κατάταξη» το 2010. Η DEKRA συντάσσει την έκθεση ετήσιων βλαβών μετά από ακριβή αξιολόγηση σε οκτώ κατηγορίες οχημάτων ανάλογα με τον τύπο τους και τρεις επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει. Η έκθεση βλαβών βασίζεται σε δεδομένα που προκύπτουν από 15 εκατομμύρια ελέγχους σε 230 διαφορετικά μοντέλα. 
«Αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της κορυφαίας ποιότητας όχι μόνο του Insignia αλλά και όλης της γκάμας μοντέλων μας» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, Πωλήσεων & Aftersales της Opel παραλαμβάνοντας το βραβείο στο Rüsselsheim. «Υποσχόμαστε στους πελάτες κορυφαία ποιότητα και το επιβεβαιώνουμε με μία εφ’ όρου ζωής εγγύηση!» 
Ο Wolfgang Linsenmaier, Εκτελεστικός Διευθυντής της DEKRA Automobile GmbH, πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να συγχαρώ την Opel για την καλύτερη ατομική κατάταξη που πέτυχε στη γενική αξιολόγηση για δεύτερη συνεχή χρονιά! Με δείκτη αξιοπιστίας 96,1, το Opel Insignia αναδείχτηκε πρώτο ανεξαρτήτως κατηγορίας».
Από το 2008 που λανσαρίστηκε, το Insignia, “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009”, έχει κατακτήσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία για την ελκυστική σχεδίαση και καινοτόμο τεχνολογία του. Το Opel Insignia πλαισιώνεται από ποικίλες και προηγμένες τεχνολογίες. Το προσαρμοζόμενο πλαίσιο FlexRide και το προσαρμοζόμενο σύστημα Opel AWD με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα (eLSD) θέτουν πρότυπα στον τομέα οδικής συμπεριφοράς και ενεργητικής ασφάλειας. Προαιρετικά διατίθεται και άλλες ‘έξυπνες’, βραβευμένες τεχνολογίες όπως προβολείς AFL+ bi-xenon με εννέα διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού και σύστημα εμπρός κάμερας Opel με προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αναγνώριση οδικών σημάτων. Για οδηγούς που περνάνε πολλές ώρες στο τιμόνι, τα εργονομικά βελτιστοποιημένα σπορ καθίσματα με πιστοποίηση από τους ειδικούς της “Aktion Gesunder Rücken e.V.” (AGR) εγγυώνται κορυφαίο επίπεδο άνεσης στο ταξίδι.
Δεν είναι λοιπόν σημαντικό μόνο το κόστος αγοράς αλλά και η ποιότητα κατασκευής καθώς το insignia με την κορυφαία αξιοπιστία του κάνει απόσβεση το κόστος του πολύ γρήγορα εξαιτίας των λιγότερων βλαβών που παρουσιάζει!
Η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων  στο Internet!
Δείτε και άλλες προσφορές!! Οι ευκαιρίες είναι εδώ!!
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ OPEL ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ CARMOTO.GR. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΕΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου