27/4/11

Ford Fiesta RS WRC (Δες το backstage video από το Ράλι Ιορδανίας -Jordan Rallye WRC 2011-)

Το νέο Ford Fiesta RS World Rally Car έδωσε την πρώτη του μάχη στο WRC 2011 στο Ράλι Σουηδίας το Φεβρουάριο, όπου και κέρδισε την πρώτη νίκη. Το αυτοκίνητο έχει επιδείξει τις ικανότητές του σε διάφορες συνθήκες, από τους πάγους και το ψύχος του Σκανδιναβικού χειμώνα μέχρι το μεγάλο υψόμετρο του Μεξικού και τις σκληρές, χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Πορτογαλίας
Ωστόσο ένας από τους δυσκολότερους γύρους του WRC ήταν το Ράλι Ιορδανίας, όπου σημειώθηκε η μικρότερη διαφορά ‘στο νήμα’ στην ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 
Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε το Fiesta RS WRC καταγράφηκαν από τηλεοπτικό συνεργείο κατά τη διάρκεια του διήμερου ράλι.  Ο αγώνας ήταν από τους πιο απαιτητικούς της σεζόν. Η μάχη δόθηκε κάτω από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε χωματόδρομους στο χαμηλότερο σημείο της γης, στα 423 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας στις ακτές της Νεκράς Θάλασσας.
  Το ράλι επισκέπτεται πολλές ιστορικές και βιβλικές περιοχές, ενώ περιλαμβάνει τη μαραθώνια ειδική του Ιορδάνη Ποταμού, μήκους 41,45 χλμ. τη μεγαλύτερη της φετινής σεζόν, η οποία εκτείνεται στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ιορδανίας και Ισραήλ. 
Δες και το σχετικό video από το Ράλι Ιορδανίας (backstage) Βρες sport αυτοκίνητα σε Σούπερ Τιμή  στο CarMoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου