12/4/11

Παρουσιάστηκε η ομάδα της MINI WRC 2011 στο Monaco. Δες Video Παρουσίασης

Ένα μήνα πριν το ντεμπούτο της Mini στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στον αγώνα της Ιταλίας, η ομάδα παρουσίασε το αγωνιστικό της αυτοκίνητο καθώς και τους Ντάνι Σόρντο και Κρις Μικ, οι οποίοι θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. 
 Όλοι στην ομάδα εξέφρασαν την επιθυμία τους και την αισιοδοξία τους να για την πρώτη χρονιά της Mini στο WRC, στο οποίο θα συμμετάσχει σε έξι αγώνες.  
 «Η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να μάθουμε όσο πιο γρήγορά γίνεται. Με τους νέους κανονισμούς η διαφορά από τους ανταγωνιστές μας είναι μικρότερη από ότι θα ήταν σε άλλες συνθήκες», ανέφερε ο Ρόμπερτσον, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. 
 Χαρούμενος ήταν ο Ντάνι Σόρντο, ο οποίος αστειευόμενος τόνισε πως αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λεμπ, όταν βρίσκονταν στην ίδια, θα προσπαθήσει να το κάνει φέτος.  
 «Τέσσερα χρόνια στη Citroen δεν κατάφερα να κερδίσω τον ομόσταβλό μου, έτσι θα ήθελα να το κάνω τώρα. Ειλικρινά, αν καταφέρουμε να βρεθούμε στο βάθρο φέτος θα είναι πολύ ωραίο», τόνισε ο Σόρντο.
Δες και το Video παρουσίασης MINI WRC 2011 στο Monaco (από το 1:30 η παρουσίαση, νωρίτερα ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλο)
Βρες Mini Cooper σε ΣΟΥΠΕΡ τιμή και Ποιότητα  στο CarMoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου