23/5/11

Opel Meriva 2011 ! Έρχεται και...εντυπωσιάζει (Δες και video!)

Για ακόμη μια φορά η Opel εντυπωσιάζει, με το Meriva να κλέβει τις καλύτερες των εντυπώσεών μας. Το πολυμορφικό μοντέλο μπορεί να προορίζεται για... οικογενειακές καταστάσεις, αλλά η άνεση, η δυναμική του και φυσικά η ασφάλεια το μετατρέπουν σε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των ηλικιών. 
Κρύβει άσσους στο μανίκι! 
H Opel με το Meriva βρίσκει τρόπους να προκαλέσει άπαντες. Οι διαστάσεις του μεσαίου μεγέθους πολυμορφικού είναι αρκετά πληθωρικές, αλλά αυτό μόνο μειονεκτήματα δεν δημιουργεί. Η εμφάνιση δε, εξωτερική και εσωτερική είναι ελκυστική όχι μόνο για οικογενειάρχες, αλλά και για μικρότερες ηλικίες. 
Εμφάνιση 
Τα 4.288 μέτρα μήκους δεν αποτελούν πρόβλημα στο παρκάρισμα, καθώς το Meriva είναι αρκετά μαζεμένο με πλάτος 1.812 μέτρα. Οι αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες (άνοιγμα γωνίας 84 μοιρών) κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα, κι ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των γονιών κατά την τοποθέτηση των παιδικών καθισμάτων ή των ηλικιωμένων και εν γένει όσων έχουν πρόβλημα με τα πόδια τους. 
Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η εξωτερική εμφάνιση δεν δείχνει τη δυναμικότητα του Opel Meriva
Στο εσωτερικό έχεις τόσους χώρους που χαίρεσαι να έχεις πράγματα να κρύψεις! Ο τεμπέλης κάνει ακόμη πιο άνετη την οδήγηση, ενώ 
τα καθίσματα μετατρέπουν σε απόλαυση τις μακρινές αποστάσεις για τον οδηγό και για τους υπόλοιπους. 
Ταυτόχρονα, τα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν με ευκολία με το σύστημα FlexSpace. 
Όσον αφορά την γενικότερη εικόνα της καμπίνας, δεν περνά απαρατήρητη. Οι άνθρωποι της Opel ακολούθησαν την περπατημένη των μοντέλων Insignia και Astra και πραγματικά έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο με διχρωμίες. 
Τα όργανα των λειτουργιών βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τον οδηγό, με τα χειριστήρια από το τιμόνι να εξειδικεύονται στις ρυθμίσεις του ηχοσυστήματος. 
Πάντως, η γυάλινη οροφή κλέβει την παράσταση, δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας, όχι μόνο στον οδηγό και τον συνοδηγό, αλλά και σε όσους κάθονται στα πίσω καθίσματα με το ηλεκτρικό σκιάδιο να αποτρέπει το έντονο φως του ήλιου. 
Ανήμερο θηρίο! 
Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως ένα πολυμορφικό θα ήταν τόσο δυνατό. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.400 κ.εκ αποδίδει 120 ίππους, συνδυασμένος με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Πατώντας το γκάζι φτάνεις τα 177 χιλιόμετρα την ώρα που είναι η τελική του ταχύτητα, ενώ έχει ροπή 13,3 Kgm στις 4.000 σ.α.λ. Όλα τα παραπάνω σου δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Το νέο Meriva καταναλώνει 6,1 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές του CO2 είναι 144 γρ./χιλιόμετρο. 
Εν συντομία… 
Το νέο πολυμορφικό μοντέλο της Opel, τα συνδυάζει όλα στην τιμή των 15.880 ευρώ. Ο βασικός εξοπλισμός απαρτίζεται από: ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες, ABS με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, εμπρόσθιοι αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP), ένδειξη διαστημάτων service και Αir Condition.
Δες και video με το Opel Meriva 2011 Βρες Πολυμορφικό σε Σούπερ Τιμή για άνετα Οικογενειακά Ταξίδια  στο CarMoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου